KINEZIOLÓGIAI

TANÁCSADÁS

2003-ban kezdtem el megismerkedni a kineziológiával, mert szerettem volna jobb szülővé válni, segíteni gyermekeimnek a felmerülő problémák megoldásában. Mivel megtapasztaltam, hogy milyen hatékony és gyengéd módszer, belemélyedtem a tanulásba. Hamarosan más technikák is felkeltették az érdeklődésem. Tanultam numerológiát, megismerkedtem az AFT Erőtér Technikával, elvégeztem a gyógytestnevelő szakot a győri tanítóképzőn.

Munkámban is az útkeresés, változtatás jellemez. A hagyományos és a Waldorf iskola nyújtotta tapasztalatok után jelenleg magántanítóként dolgozom. Tanítói munkámban a kineziológia tanulássegítő módszereit rendszeresen használom.

Egyre erősebb igény támadt bennem arra, hogy önmagam megismerésén át segítsem, támogassam az embereket. Így 2012/13-ban a Kahi Healinggel és néhány új módszerrel bővítettem az eszköztáramat.

Idővel megértettem, hogy testem jelzései és az emberek velem kapcsolatos reakciói mire tanítanak, mit tükröznek vissza rólam. Egyre mélyebbre ástam önmagamban, és bizony gyakran nehéz volt feldolgoznom azt, amit találtam. Utamon mindig voltak mellettem segítők, akikre biztosan számíthattam. Mindig erősítettek, ösztönöztek, amikor erre szükségem volt. Nagyon hálás vagyok nekik ezért…

Felismertem, hogy milyen fontos a támasz az életünkben. Egy helytálló visszatükrözés önmagunkról, inspiráló mondat a továbblépéshez, szeretetteljes ölelés, bátorítás a folytatáshoz.

Munkámban ezt igyekszem megadni a hozzám fordulóknak – felnőtteknek és gyerekeknek – a tanult technikák, módszerek segítségével.

Nem vagyok gyógyító, orvos és pszichológus.

Kinek mikor hasznos?

Gyermeknek, felnőttnek egyaránt

Alacsony önértékelés

Alvásproblémák

Energiahiányos állapotok

Kapcsolati problémák

Félelmek kezelése

Tanulási problémák

Érzelmi traumák feldolgozása

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van, és az oldalon nem talált választ, írjon bátran!

Segítek!

Oktatási helyszínek

Töltéstava, Jókai utca 10.

Győr, Ady Endre utca 61. II/4.

Írjon nekem