AJÁNLÁSOK

“Ha jól emlékszem 2 éve heti 2 alkalommal járunk Judithoz fejlesztő foglalkozásra. Nagyon sokat fejlődött a kisfiam ezalatt az idő alatt. Ha szükséges mindig megbeszéljük, hogy mi megy nehézkesen, mire kéne jobban figyelni. Judit egy nagyon kedves, figyelmes, türelmes tanító.
Ha látja a gyerkőcön a fáradságot, akkor gyorsan vált egy játékos feladatra. A kineziológiai vizsgálatot is ajánlani tudom. Amikor látom a gyerekemen a feszültséget, a sok terhet, akkor szoktuk alkalmazni. Általában félévente. Utána a gyerek olyan, mintha kicserélték volna.
Én nem bántam meg, hogy Juditot választottam, másnak is csak ajánlani tudom. Hatalmas segítség.”

Zsuzsa

„Juditot SNI-s kisfiúnk általános iskolai tanulmányainak kezdetétől kértük fel, hogy szakszerűen segítse őt délutánonként. Tudtuk, hogy szülőként nem leszünk képesek arra, hogy sokszor kellő objektivitással, lehetőség szerint érzelemmentesen és végtelen türelemmel kezeljük gyermekünk tanulási nehézségeit. Tudtuk, a mi esetünk még Judit számára is kihívást jelent. De mikor már bárki feladta volna, ő újra levegőt vett, tovább ásta magát a szakma mélységébe, és ismét nekilendült. Csak ennek a kitartásnak, felkészültségének és szakmai elhivatottságának köszönhetjük, hogy szeretett gyermekünk rövidesen befejezi a normál általános iskola alsó tagozatát. És mindezt úgy, hogy képességeihez képest olykor kiemelkedő osztályzattal, elismeréssel fogadtuk napi hazatérését az iskolából. Mindezek mellett ami talán ennél is fontosabb, családunk békéje, harmóniája, a szülő-gyermek kapcsolat nem került feláldozásra a tanulás oltárán. Köszönjük Judit, és további munkádhoz, egy életen át tartó szakmai fejlődéshez sok energiát, erőt és kitartást kívánunk.”  

Tímea és Gábor

„Az én kisfiam most negyedik osztályos, Judit néni foglalkozik vele már első osztályos kora óta.   Amikor bekerült az iskolába, elég hamar észrevettük, hogy komoly lemaradásai vannak, még korai volt az iskola. De ezen változtatni már nem tudtunk. Szerencsére megtaláltuk Judit nénit, aki nélkül most nem tartanánk itt. A gyerkőcről időközben kiderült, hogy figyelemzavaros és keresztdominanciája van, ebből adódóan nehezen ment minden. Főleg a szövegértés és a nyelvtan okozott problémát, matematikából viszonylag hamar felzárkózott.  Jártunk a nevelési tanácsadóban is, de ott a malmok nagyon lassan őrölnek, 1 évvel később született döntés arról, hogy az iskolában is kapjon fejlesztést. Judit nem csak korrepetálta, hanem olyan terápiákat is alkalmazott, melyek fejlesztik a koncentrációt, illetve minden óra elején összekapcsolták tornával az agyféltekéket. Tanította kötni, így az írásképe is teljesen megváltozott, arról nem beszélve, hogy következetesen, de határozottan terelte a gyereket az úton. Teljesen másképp viszonyul a fiam ahhoz, amit Judit mond neki, időre megoldják a feladatokat, és nem kalandozik el a gondolata. Anyaként én elfogult vagyok, és hamar engedek, ami nem jó, mert ezt a gyerekek megérzik és visszaélnek vele. Ha jól dolgozik óra alatt a kisgyerek, akkor mindig van jutalom, természetesen ez motiválja őt. Órákig tudnám sorolni a pozitív gondolataimat Judit munkájával kapcsolatban, de száz szónak is egy a vége, bízzanak benne és a maximumot fogja kihozni a gyermekből. Nemcsak a tanulás kapcsán, hanem ha szükség van rá, akkor különböző technikákat alkalmazva a lelkét is gondozza. Ez nagyon fontos, mert ezeket a gyerekeket több kudarc éri, mégis lehetnek erősebbek, mert ezekből épülni kell.”

Annamária

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van, és az oldalon nem talált választ, írjon bátran!

Segítek!

Oktatási helyszínek

Töltéstava, Jókai utca 10.

Győr, Ady Endre utca 61. II/4.

Írjon nekem